Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|SPEZIA

€ 25,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664346184
Productinformatie "Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|SPEZIA"

Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|SPEZIA

Met de elektrische peper- of zoutmolen uit de SPEZIA-serie van GEFU breng je jouw gerechten in stijl op smaak! Letterlijk met één druk op de knop kan je de peper en zout perfect gedoseerd strooien! Dankzij het keramische maalwerk is de molen geschikt voor zowel peper als zout. Verder stel je de stijlvolle peper- of zoutmolen eenvoudig traploos in van grof naar fijn en dankzij het LED-lampje zie je precies waar je strooit! De molen heeft een voorraadreservoir voor 40 gram peperkorrels of 80 gram zout. Daarnaast werkt de molen met 6 AAA-batterijen, welke zijn inbegrepen


Pluspunten:

  • Geschikt voor zowel peper als zout
  • Traploos instelbaar van fijn naar grof
  • Stijlvol


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een molen die niet op batterijen werkt


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.