IJsbal Vormen, 2 Stuks, 6 cm - Gefu | GLOBE

€ 19,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664124942
Productinformatie "IJsbal Vormen, 2 Stuks, 6 cm - Gefu | GLOBE"

Globe IJsbal Vormen, 2 Stuks, 6 cm van Gefu

Wil je super grote ijsballen in je drankje? Met de 2 Globe ijsbal vormen van 6 cm van Gefu is dit geen enkel probleem! Dankzij het slimme design en de vulmarkering, zijn de vormen gemakkelijk te vullen. Daarnaast is er zelfs ruimte over gelaten om je creatieve ideeën erop los te kunnen laten. Voeg bijvoorbeeld wat muntblaadjes of bessen toe voor een extra leuk effect. Nadat de ijsballen zijn bevroren in de vriezer, kun je de vormen kort onder warm water houden waardoor de ijsballen eenvoudig uit de vorm gehaald kunnen worden. De vormen zijn stapelbaar wat voor extra ruimtebesparing in de vriezer zorgt. Na gebruik kunnen de vormen worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Slim design met vulmarkering
  • Ruimte voor extra ingrediënten
  • Stapelbaar

Minpunt:

  • Er kunnen maar 2 ijsbollen tegelijk gemaakt worden

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof,Siliconen
Serie: Globe
Tarrafunctie: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.