Koelelement, voor Karaf en Flessenkoeler - Gefu | SMARTLINE

€ 8,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664165112
Productinformatie "Koelelement, voor Karaf en Flessenkoeler - Gefu | SMARTLINE"

Smartline Koelelement voor Karaf en Flessenkoeler van Gefu

Zoek je een extra koelelement voor de Smartline karaf en flessenkoeler van Gefu. Dan is dit koelelement precies wat je nodig hebt! Stop het element een nachtje in de vriezer, plaats hem in de Smartline koeler en hij is klaar om de fles of karaf tot wel twee uur koud te houden. Makkelijker kan niet!

Pluspunten:

  • Reserve koelelement voor de Smartline koeler van Gefu
  • Te koelen in de vriezer
  • Makkelijk in gebruik

Minpunt:

  • Word geleverd zonder karaf of flessenkoeler

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Anti-slip: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof
Serie: Smartline
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.