Koffiemaker met filter, 0.8 L - GEFU|BUTIO

€ 44,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664161961
Productinformatie "Koffiemaker met filter, 0.8 L - GEFU|BUTIO"

Koffiemaker met filter, 0.8 L - GEFU|BUTIO

Dát is nog eens zuivere koffie! De koffie die je zelf maakt met de koffiemaker uit de BUTIO-serie van GEFU zorgt voor een ideale start van de dag. Koffiezetten met deze koffiemaker is simpel! Je schept de koffie in het filter, voegt kokend water toe en laat deze doorlopen. De koffiemaker biedt met een inhoud van 800 ml ruimte voor 6 kopjes koffie. Daarnaast is het glas van de koffiemaker hittebestendig tot 100°C waardoor deze goed het gekookte water aan kan. Verder sluit het deksel goed af, waardoor de aroma van de koffie goed behouden blijft. Als je hebt genoten van jouw koffie, reinig je deze eenvoudig in de vaatwasser!


Pluspunten:

  • Makkelijk te gebruiken
  • Deksel sluit luchtdicht af
  • Glas is hittebestendig tot 100°C


Minpunten:

  • Breekbaar

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Grijs,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal deksel: Kunststof
Type bediening: Handmatig
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.