Microvezeldoekjes, Set van 2 - GEFU|SWIFT

€ 9,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292597
Productinformatie "Microvezeldoekjes, Set van 2 - GEFU|SWIFT"

Microvezeldoekjes, Set van 2 - GEFU|SWIFT

Jouw keuken brandschoon maken? Dat doe je met de microvezeldoekjes uit de SWIFT-serie van GEFU! De set bestaat uit 2 microvezeldoekjes, welke fijn te gebruiken en pluisvrij zijn. Daarnaast kunnen de doekjes in de wasmachine gewassen worden tot 60 °C en zijn ze meerdere keren te gebruiken!


Pluspunten:

  • Meerdere keren te gebruiken
  • Pluisvrij
  • Te wassen in de wasmachine tot 60 °C


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een andere kleur?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
Buigzaam: Ja
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Plaatsing: Hangend
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Wegwerp: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.