Kaasspätzle


Voor 2 personen

Ingrediënten

200 g meel
3 grote eieren
50 ml water
1 tl zout
1 tl olie


1 ui
150 g Emmentaler
1 el geklaarde boter
peterselie
bieslook


Bereidingswijze

Vul de TWISTER shaker met meel, eieren, water, zout en olie en schud krachtig totdat je een homogeen beslag hebt.

Kook water in een diepe pan en spuit het spätzlebeslag in het water. Wacht totdat de spätzle naar boven rijst en gaar is. Haal de spätzle uit het water met een schuimspaan en laat deze goed uitlekken.

Meng de warme spätzle met de geraspte Emmentaler en bak deze verder in een pan.

Snijd ondertussen de ui in ringen en fruit deze samen met de boter in een andere pan totdat ze goudbruin zijn.

Serveer de spätzle op een bord en garneer met uienringen, peterselie en bieslook. Guten Appetit!

Aanbevolen producten

Schuimspaan - Gefu | Primeline
Schuimspaan – Gefu | Primeline De schuimspaan is een niet te missen artikel in de keuken. Zeker als het de schuimspaan uit de Primeline serie van Gefu betreft! Dit ideale kookgerei gebruik je om verse pasta of groente uit de kookvloeistof te halen en heeft een extra diepe inhoud zodat je alles veilig kunt overbrengen naar het bord of de schaal. Pluspunten: Extra diepe inhoud Ergonomisch gevormd handvat Hoogwaardige kwaliteit RVS Minpunt: Niet geschikt om rijst of vloeistoffen mee te scheppen De Primeline serie van Gefu blinkt uit in een hoogwaardige kwaliteit RVS met een fraai afgewerkt strak design. Dit maakt de serie ideaal voor de kookfanaten die op willen vallen in de keuken, maar ook nog eens met plezier willen werken. Met de Primeline serie ben je verzekerd van een schitterende kwaliteit tegen een mooie prijs. Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 28,99*
Multifunctionele rasp 'Laser Cut' - Gefu
Multifunctionele rasp 'Laser Cut' van Gefu. De rasp heeft drie verschillende messen, geschikt voor kaas, groentes en chocolade. 1. Slicer: voor het raspen van dunne plakjes. 2. Coarse: grove rasp. 3. Fine: fijne rasp. De roestvrijstalen verwisselbare messen zijn zeer scherp. De rasp is geschikt voor allerlei groentes, harde kazen zoals parmezaan, en voor chocolade. Geschikt voor zowel linkshandig als rechtshandig gebruik doordat het hendel aan beide kanten van de rasp geplaatst kan worden. Alle onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasmachine.

€ 30,99*
Crêpes / Pannenkoekenshaker - TWISTER - Gefu
Met deze Twister crêpes en pannenkoekenshaker van Gefu kan er echt niets mis gaan met je zelfgemaakte crêpes, pannenkoeken of spaetzle. Alle benodigde ingrediënten staan namelijk al in de juiste volgorde op de shaker. Makkelijker kan niet toch? Vul de shaker met de gewenste ingrediënten, stop de speciale 'twister' erbij. Draai de deksel met gaatjes op de fles en doe hier overheen de afsluitdeksel. Schud alles goed door elkaar en geef het beslag de tijd om wat te rijzen. Verwijder de afsluitdeksel en ga verder met bakken zoals je gewend bent door het beslag via de gaatjes in de pan te knijpen. De shaker is voorzien van anti-slip stukjes waardoor je een goede grip op de shaker kunt houden. Na gebruik kan de shaker worden schoongemaakt in de vaatwasser.Pluspunten:Ingrediënten staan op de shakerMakkelijk in gebruikGeschikt voor de vaatwasserMinpunt:Voor grotere hoeveelheden beslag is deze shaker misschien te kleinDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 19,99*