Onderzetters, Klein, Set van 2 - GEFU|MIRA

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664164016
Productinformatie "Onderzetters, Klein, Set van 2 - GEFU|MIRA"

Onderzetters, Klein, Set van 2 - GEFU|MIRA

Om jouw mooie tafel vrij van krassen of vlekken te houden, gebruik je de kleine onderzetters uit de MIRA-serie van GEFU! De set bestaat uit twee onderzetters van 8.3 x 8.3 cm, welke zijn gemaakt van Acaciahout. Deze zijn speciaal gemaakt voor de glazen uit de MIRA-serie, echter kan je deze natuurlijk ook voor andere glazen gebruiken. Door het fraaie ontwerp staan de onderzetters in stijl op tafel. Daarnaast kan je deze makkelijk gebruiken voor glazen met zowel warme als koude drank! Zoek je grotere onderzetters? De onderzetters zijn ook te bestellen met een afmeting van 9.9 x 9.9 cm.


Pluspunten:

  • Fraai design
  • Beschermt de tafel tegen krassen
  • Ideaal voor de glazen uit de MIRA-serie


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar grotere onderzetters?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Bruin
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Acaciahout
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.