Passeerdoek 75 cm x 62 cm - Gefu

€ 11,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664133906
Productinformatie "Passeerdoek 75 cm x 62 cm - Gefu"

Passeerdoek 75 cm x 62 cm – Gefu

Deze hoge kwaliteit katoenen passeerdoek is ideaal voor het uitpersen van druiven, bessen of andere vruchten. Maar natuurlijk ook erg geschikt voor het helder zeven van bouillons of andere 'blinde' vloeistoffen. Ook het maken van kaas is geen enkel probleem met deze katoenen doek. De doek is wasbaar tot een temperatuur van 95 graden en dus volledig te hergebruiken.

Pluspunten:

  • Hoogwaardige kwaliteit katoen
  • Herbruikbaar
  • Wasbaar tot 95 graden

Minpunt:

  • Misschien is de doek te klein voor jouw wensen?

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is GEFU specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt GEFU niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met GEFU gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Materiaal: Katoen
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.