Reisbestekset, 4 Delig - Gefu | MOVE

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664127646
Productinformatie "Reisbestekset, 4 Delig - Gefu | MOVE"

Move Bestekset, 4 Delig van Gefu

Het komt regelmatig voor dat we onderweg bestek nodig hebben voor ons ontbijt, de lunch of een snack. Het liefst gebruiken we hier tegenwoordig geen plastic wegwerp bestek meer voor, maar een bestekset zoals de Move bestekset van Gefu. Een duurzame en praktische manier om onderweg van alle gemakken te zijn voorzien. De set bestaat uit een mes, een vork en een lepel van RVS met een handige siliconen beschermhoes. Het bestek is voorzien van ophangogen welke perfect over de ophanglus van de beschermhoes past. Hierdoor kun je zowel schoon als gebruikt bestek veilig in je tas vervoeren. Na gebruik kan het bestek worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • 1 bestekset met ophangogen
  • Siliconen beschermhoes voor veilig vervoer
  • Herbruikbaar

Minpunt:

  • Geen excuus meer om je gezonde maaltijd thuis te laten

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 4
Garantie: 20 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: RVS,Siliconen
Serie: Move
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.