Rookplanken XXL, Set van 2, Cederhout - GEFU|BBQ

€ 26,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895361
Productinformatie "Rookplanken XXL, Set van 2, Cederhout - GEFU|BBQ"

Rookplanken XXL, Set van 2, Cederhout - GEFU|BBQ

Een heerlijke zalm of verse groenten roken op een plank? Dan gebruik je de rookplanken uit de BBQ-serie van GEFU! De set bestaat uit 2 cederhouten planken met een lengte van 39.5 cm. Ter voorbereiding kan je de planken het best een aantal uur of zelfs een hele nacht laten weken onder water. Vervolgens leg je de plank gewoon op de grill en legt het eten op de plank. Hierdoor blijven de etenswaren lekker mals en krijgen een rokerige cederaroma. De planken zijn geschikt voor het indirect grillen op gas-, houtskool- en elektrische grills. Na gebruik reinig je deze met de hand en kun je deze gewoon meerdere keren hergebruiken.


Pluspunten:

  • Makkelijk te gebruiken
  • Zorgt voor een heerlijke rokerige cederaroma van jouw etenswaren
  • Meerdere malen te gebruiken


Minpunt:

  • Niet geschikt voor grills kleiner dan 39.5 cm


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout
Serie: BBQ
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.