Spons, Set van 2 - GEFU|SWIFT

€ 5,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292573
Productinformatie "Spons, Set van 2 - GEFU|SWIFT"

Spons, Set van 2 - GEFU|SWIFT

Om jouw afwas een perfect resultaat te geven, gebruik je de sponzen uit de SWIFT-serie van GEFU. De set bestaat uit 2 zwarte sponzen. De spons absorbeert het water sterk en dankzij de krachtige schuurkant, krijg je jouw servies en pannen snel en makkelijk schoon!


Pluspunten:

  • Krachtige schuurkant
  • Sterk absorberend
  • Lange levensduur


Minpunt:

  • Wij hebben nog geen minpunten kunnen vinden. Jij wel?

 
Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
Buigzaam: Ja
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Polyester
Plaatsing: Vrijstaand
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Wegwerp: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.