Aardappel- en Spätzlepers Presco - Gefu

€ 36,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664131506
Productinformatie "Aardappel- en Spätzlepers Presco - Gefu"

Aardappel- en Spätzlepers Presco - Gefu

Deze fraaie pers van GEFU kan zowel voor aardappelen als een spätzlebeslag gebruikt worden. Het artikel bestaat uit de pers inclusief drie verwisselbare roestvrijstalen schijven. Twee geperforeerde schijven van 2,5 millimeter (1 met 102 gaten, 1 met 186 gaten) voor het persen van aardappelen, fruit en groente. En een geperforeerde schijf van 4 millimeter voor het maken van spätzle of spaghetti ijs. Een ideaal veelzijdig artikel voor een mooie prijs!

Pluspunten:

  • Vaatwasmachinebestendig
  • Hoogwaardige kwaliteit roestvrijstalen schijven
  • Fraai design

Minpunt:

  • Niet in andere kleuren verkrijgbaar

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is GEFU specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt GEFU niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met GEFU gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Materiaal: Kunststof
Tarrafunctie: Nee
Type bediening: Handmatig
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.