GEFU, een sterk merk!

Merken bieden oriëntatie, creëren identiteit en zetten welkome bakens waarop de consument kan vertrouwen in de storm van communicatie in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.
Dit geldt natuurlijk ook voor het merk GEFU. Het staat voor innovatieve producten, topkwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaam voordeel voor de klant, en voor het plezier van koken en het genieten van voedsel. Het merk GEFU kan altijd en overal worden vertrouwd door klanten, handelaren, zakenpartners en medewerkers. Zo is het altijd geweest, zo is het nu en zo zal het ook blijven.

Ontdek culinaire kunstzinnigheid

Vrienden uitnodigen, nieuwe ingrediënten en spannende recepten uitproberen, samen creatief zijn: koken is leuk. Vooral als u GEFU keukengereedschap gebruikt. Tijd die u kunt gebruiken om de kunst van het koken te ontdekken, tijd om samen te zijn en ook tijd om te genieten van zelfgemaakte meesterwerken en een goed glas wijn in een ontspannen omgeving.

Sterk merk

Snijden. Raspen. Hakken. Vormen. Persen. Barbecueën. Braden. kruiden. Koffie en thee. Versieren en serveren. De overzichtelijke en gestructureerde themawerelden van GEFU bieden enthousiaste culinaire kunstenaars alles wat hun hart begeert. Voor elke gelegenheid en elk evenement: van de zondagse brunch tot een gezellige barbecue, van het verwijderen van klokhuizen tot het conserveren van groente en fruit, van stomen tot bakken, van ontbijt tot diner - en van fi jn tot grof. In het uitgebreide assortiment van GEFU vinden enthousiaste koks en fijnproevers niet alleen alles heel gemakkelijk en snel, maar kunnen zij zich tegelijkertijd laten inspireren door nieuwe ideeën en thematische mogelijkheden.

Succesverhaal

De hoogwaardige keukenhulpjes van GEFU zijn herkenbaar aan hun uitstekende functionaliteit, eersteklas kwaliteit en een design dat gebruikers emotioneel aanspreekt. Ze zijn eenvoudig in het gebruik, betrouwbaar in de toepassing en ze voelen en zien er goed uit. Deze aantrekkelijke combinatie wordt niet alleen door Duitse culinaire kunstenaars gewaardeerd, maar zorgt ook internationaal voor steeds meer tevreden klanten en stijgende verkoopcijfers over de hele wereld.

Het reeds lang bestaande bedrijf uit Eslohe is intussen uitgegroeid tot een toonaangevend succesvol merk op keukengebied. Het productassortiment wordt voortdurend uitgebreid om een dynamische groei te kunnen blijven garanderen. Op dit moment telt de GEFU-collectie al meer dan 500 keukenapparaten die naar 55 landen worden geëxporteerd. Nieuwe landen en markten zullen volgen.

Design met karakter

Elegant, functioneel design en liefde voor detail hebben de hoogste prioriteit bij GEFU. De passie hiervoor is voelbaar in het hele ontwikkelingsteam. Het idee voor een nieuw product begint meestal met een spontaan idee en de eerste, ruwe schetsen uit de vrije hand. Hieruit ontstaan steeds weer nieuwe gedachtegangen en nieuwe tekeningen, niet alleen op kantoor maar ook thuis en onderweg. Soms zelfs op bierviltjes. Dit creatieve proces kan weken of soms zelfs maanden duren. Het team is immers niet alleen geïnteresseerd in functie en aantrekkelijkheid, maar wil elk product een eigen karakter geven, dat iets dat elke klant het zekere gevoel geeft precies het juiste keukengereedschap te hebben gekozen.

Excellent

Perfecte werking, hoge kwaliteit, eersteklas design en voelbare emotie: de vier hoekstenen van de GEFU productfilosofie worden niet alleen door culinaire kunstenaars gewaardeerd, maar ook door de belangrijkste jury's van de branche en bij de toekenning van felbegeerde innovatie- en designprijzen. De lijst van de bekroonde GEFU-keukengereedschappen is lang en rijk aan Red Dot-onderscheidingen en nationale en internationale onderscheidingen. De mensen in Eslohe zijn bijzonder trots op het feit dat GEFU door de Duitse consumenten als favoriet merk werd gekozen.

Sterke wortels

GEFU is een geaard bedrijf dat nauw verbonden is met de regio en de plaats Eslohe. Het is hier opgericht en de eigenaar en het merendeel van de werknemers komen hier vandaan. Van hieruit kon de omzet voortdurend stijgen, vooral de laatste jaren. In 2016 investeerde de onderneming in de bouw van een zeer moderne bedrijfscentrale in Eslohe. Het is tegelijkertijd een verbintenis met de locatie en een teken dat sterke wortels en de moed om te innoveren in het Sauerland voor duurzame groei hebben gezorgd.