Filter

Sorteren

Sorteer op

%
Eierprikker - PERFO - Gefu
Een lekker zachtgekookt eitje staat bij veel mensen op het menu voor het ontbijt. Maar het komt regelmatig voor dat de eieren barsten tijdens het koken. Om dit te voorkomen is het verstandig om in de bolle kant van de eierschaal een gaatje te prikken. Met de Perfo eierprikker van Gefu kost je dit geen enkele moeite. Het gaatje zorgt ervoor dat er lucht kan ontsnappen waardoor de schaal tijdens het kookproces minder snel kan breken. Deze eierprikker is gemaakt van glanzend RVS en is voorzien van een voet van kunststof.Pluspunten:Scherpe naaldLaat eierschalen minder snel brekenMakkelijk in gebruikMinpunt:Niet geschikt voor de vaatwasserDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 7,99* € 8,99* (11.12% bespaard)
%
Knoflookrasp en Snijder - RAFINO - Gefu
Deze Rafino rasp heeft een 2 in 1 functie en is dus multifunctioneel. Hij kan namelijk aan beide kanten gebruikt worden. Ideaal voor knoflook en gember. De voorkant kan gebruikt worden om te raspen terwijl de achterkant gebruikt kan worden om dunne plakjes van 1 mm dikte te snijden. De dubbele messen zorgen ervoor dat de knoflook gesneden en niet gescheurd wordt. De ergonomische handgreep ligt stevig in de hand terwijl de vingerbeschermer verwondingen voorkomt. Dankzij het oog in de handgreep kan hij ook makkelijk worden opgehangen zodat je hem altijd bij de hand hebt. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser.Pluspunten:Ergonomische handgreepDiamond Laser Cut messenVoorzien van ophangoogMinpunt:Minder geschikt voor kaasDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 16,99* € 17,99* (5.56% bespaard)
%
Messenblok - DEPO - Gefu
Dit elegante en praktische Depo messenblok neemt weinig ruimte in beslag op het aanrecht. Maar toch bieden de sleuven voldoende ruimte voor alle maten messen. Van het kleinste schilmesje tot het grootste kokmes. Met dit gebruiksvriendelijke messenblok maak je een echt culinair design statement! Het blok is gemaakt van kunststof en RVS en heeft een onderkant van vilt om het aanrecht te beschermen. Verder is hij 22,2 cm hoog en heeft hij een diameter van 11 cm. Pluspunten: Geschikt voor alle maten messen Elegant design Praktisch en gebruiksvriendelijk Minpunt: Messen worden niet meegeleverd Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 27,99* € 31,99* (12.5% bespaard)
%
Messenblok, Kunststof, Zwart - Gefu | SMARTLINE
Smartline Messenblok, Kunststof, Zwart van GefuHet Smartline messenblok van Gefu geeft je een nieuwe, stijlvolle manier om al je messen binnen handbereik te houden. Het stijlvolle, zwarte messenblok heeft glanzende RVS randen en is voorzien van speciale sleuven waar je tot wel 28 messen op een veilige manier kan bewaren. De sleuven hebben diverse afmetingen om messen van allerlei maten goed te laten passen. Aan de voorzijde vind je tevens een grotere sleuf welke perfect is voor het bewaren van een schaar of aanzetstaal. Verder kan het messenblok uit elkaar gehaald worden om hem eenvoudig te kunnen reinigen.Pluspunten:Ruimte voor 28 messenGrotere sleuf voor schaar of aanzetstaalUit elkaar te halen voor reinigingMinpunt:Word geleverd zonder messenDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 42,99* € 47,99* (10.42% bespaard)
%
Reservedraad Voor Kaassnijder - PRIMELINE - Gefu
Ben je in het bezit van de Primeline kaassnijder van Gefu en heb je een nieuwe draad nodig? Dat kan! Deze reservedraad past perfect op de kaassnijder nr 29216. Het verwisselen is eenvoudig. Draai de schroef aan de bovenkant van de kaassnijder los om de oude draad te kunnen verwijderen en vervang hem vervolgens voor een nieuwe draad.Pluspunten:Reservedraad voor de primeline kaassnijderGeschikt voor de vaatwasserMakkelijk te vervangenMinpunt:De snijder is niet inbegrepen. Dit is dus alleen de snijdraadDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 6,50* € 6,99* (7.01% bespaard)
%
Spaetzle Maker Voor Korte Spaetzle - RVS - TRADIZIONE - Gefu
Met de Tradizione spaetzle maker van Gefu kun je snel en moeiteloos de originele spaetzle maken. Vul de deegschuif met het spaetzle beslag en beweeg de schuif van voor naar achter om de spaetzle stukjes in de pan met water te laten vallen. De maker is voorzien van een ergonomische handgreep om hem stevig vast te kunnen houden. Na gebruik kan de spaetzle maker worden schoongemaakt in de vaatwasser.Pluspunten:Makkelijk in gebruikVaatwasserbestendigErgonomische handgreepMinpunt:Niet geschikt om als gewone rasp te gebruikenDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 24,99* € 34,99* (28.58% bespaard)
%
Suikerdispenser - BRUNCH - Gefu
Met de elegante brunch suikerdispenser doseer je de perfecte hoeveelheid suiker voor je koffie, thee of muesli. De dispenser heeft een inhoud van 200 gram en heeft een tijdloos design waardoor hij een mooie toevoeging aan tafel is. Dankzij de conische vorm ligt hij stevig in de hand. Met de schenktuit kun je precies de gewenste hoeveelheid suiker doseren. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser.Pluspunten:Gemakkelijk suiker doserenLigt stevig in de handGeschikt voor de vaatwasserMinpunt:Glas is breekbaarDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 13,99* € 18,99* (26.33% bespaard)
%
Tamper Met Koffiemaatlepel - TAMINO - Gefu
De Tamini tamper met koffiemaatlepel van Gefu is een must-have voor iedere hobbybarista. Deze RVS 2 in 1 tool heeft een schepinhoud van 7 gram wat de perfecte hoeveelheid is voor 1 kop koffie. Gebruik het maatschepje om de gemalen koffie in de houder te scheppen waarna je de andere kant van de lepel kunt gebruiken om de koffie aan te stampen. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser.Pluspunten:Meerdere functiesVaatwasserbestendigPerfecte hoeveelheid voor 1 kop koffieMinpunt:Niet in andere maten verkrijgbaarDuitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 13,99* € 15,99* (12.51% bespaard)
%
Timer / kookwekker - Gefu
Timer / kookwekker van Gefu. Deze handige timer is tot op de seconde in te stellen en kan makkelijk aan metalen oppervlakten worden bevestigd dankzij de magneet aan de achterkant. Het wekkertje is gemaakt van roestvrijstaal en kunststof.

€ 9,99* € 11,99* (16.68% bespaard)
%