Verzendkosten


Levertijd

Binnen Nederland werken wij samen met DHL, zij hanteren een levertijd van 1 dag. Bestellingen vóór 21.00u besteld worden bij ons dezelfde dag verzonden en heeft u dus de volgende dag in huis! Dit geldt voor alle bestelling geplaatst op maandag t/m vrijdag waarvan de betaling binnen is. Bestellingen die worden geplaatst in het weekend worden maandag verzonden.

Onze pakketten worden bezorgd door DHL. U krijgt altijd een Track&Trace code waarmee u uw zending kunt volgen. Op een postbusadres levert DHL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Een bestelling annuleren

Een bestelling annuleren kan dezelfde werkdag tot 17.00u, en is geheel kosteloos. U kunt hiervoor een mail sturen naar klantenservice@gefu.nl of bellen naar 0850704114. Vermeld hierbij altijd het bestelnummer, deze vindt u in de bevestigingsmail. Wanneer u uw bestelling al heeft betaald krijgt u het bedrag binnen 30 dagen teruggestort.

Mocht de bestelling al verzonden zijn, dan verzoeken wij u de bestelling aan de deur bij de postbode te weigeren. De bestelling komt dan automatisch terug naar ons en zodra wij deze ontvangen hebben, storten wij het betaalde bedrag terug.

In elk andere geval kunt u uw bestelling of een deel daarvan eenvoudig retourneren.

Vertraging tijdens verzending

In uw account kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. Als uw bestelling in uw account de status ‘voltooid’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet DHL in plaats van 24 uur, enkele dagen over de bezorging van een bestelling.

Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat deze is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail.

Verzendkosten

Onze verzendkosten voor afleveradressen binnen Nederland zijn als volgt:

Bij aankoopwaardes tot €12,49 bedragen de verzendkosten €6,95
Bij aankoopwaardes tussen de €12,50 en €25,00 bedragen de verzendkosten €4,95
Vanaf €25,00 is de verzending gratis.

Bestellingen met een afleveradres in België en Duitsland hebben de volgende tarieven:

Bij aankoopwaardes tot €12,49 bedragen de verzendkosten €7,95
Bij aankoopwaardes tussen de €12,50 en €30,00 bedragen de verzendkosten €5,95
Vanaf €30,01 is de verzending gratis.

Wij kunnen alleen bestellingen verzenden naar landen waaruit gekozen kan worden bij het opgeven van uw verzendadres. Het is niet mogelijk bestellingen naar andere landen te versturen.

Feestdagen

Wij streven ernaar dat uw bestelling ook rond de feestdagen op tijd wordt bezorgd. Wij zijn hiervoor wel afhankelijk van de bezorgtijden van DHL.