Fermenteren & Inmaken

Ook zo dol op het eten van gefermenteerde groenten en fruit? Vanaf nu maak je het helemaal zelf!

Onze aanbevelingen

Fermentatieglas, 1 L - GEFU|NATIVO
Fermentatieglas, 1 L - GEFU|NATIVOWil je zuurkool of ingemaakte wortelen maken via fermentatie? Dan gebruik je het fermentatieglas van 1 liter uit de NATIVO-serie van GEFU. Het glas, het deksel met Ferment Vent-systeem en het gewicht zorgen ervoor dat fermenteren voor jou een eitje is! Het deksel heeft een open klep welke geschikt is voor tijdens het fermentatieproces, maar deze kan ook gesloten worden voor het geurloos bewaren. Wil je het glas na gebruik reinigen? Dan kan dit veilig en eenvoudig in de vaatwasser. Ben je op zoek naar een ander formaat? Het glas is ook te bestellen met een inhoud van 0.5 liter en 1.5 liter.Pluspunten:Inclusief deksel met Ferment Vent-systeem & gewichtVaatwasbestendigMakkelijk in gebruikMinpunt:Misschien ben je op zoek naar een ander formaatDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 28,99*
Fermentatieset, Set van 4 - GEFU|NATIVO
Fermantatieset, Set van 4 - GEFU|NATIVOFermenteren kun je leren! En met de fermentatieset van de NATIVO-set van GEFU is het een fluitje van een set. De set bestaat uit een fermentatieglas van 1 liter, een gewicht, een stamper en een tang. Daarnaast ontvang je een receptenboekje. Fermenteren zorgt ervoor dat je de kleur, smaak en houdbaarheid van de inhoud kunt veranderen. Zo maak je zuurkool van witte kool, maar ook andere groenten zijn te fermenteren, zoals bijvoorbeeld wortelen.De groenten kun je raspen of in reepjes snijden. Deze doe je in een grote slakom en kneed je met 2% zout op basis van het totale gewicht. Deze groenten doe je in het fermentatieglas en druk deze goed aan met de stamper en zorg dat de groenten zijn ondergedompeld in het eigen vocht. Hierboven plaats je een blad van de groenten, die ook ondergedompeld moet zijn. Vervolgens pak je het gewicht en legt deze op het blad. Sluit de pot goed af en zet deze voor 3 weken op een plek met een temperatuur tussen 18 en 21°C. Na drie weken kun je de groenten uit de pot halen! Na gebruik reinig je de hele set (met uitzondering van de stamper) in de vaatwasser!Pluspunten:LuchtdichtInclusief receptenboekjeVaatwasbestendigMinpunt:Stamper is niet vaatwasbestendigDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 57,99*
Fermentatieglas, 1.5 L - GEFU|NATIVO
Fermentatieglas, 1.5 L - GEFU|NATIVOWil je zuurkool of ingemaakte wortelen maken via fermentatie? Dan gebruik je het fermentatieglas van 1.5 liter uit de NATIVO-serie van GEFU. Het glas, het deksel met Ferment Vent-systeem en het gewicht zorgen ervoor dat fermenteren voor jou een eitje is! Het deksel heeft een open klep welke geschikt is voor tijdens het fermentatieproces, maar deze kan ook gesloten worden voor het geurloos bewaren. Wil je het glas na gebruik reinigen? Dan kan dit veilig en eenvoudig in de vaatwasser. Ben je op zoek naar een ander formaat? Het glas is ook te bestellen met een inhoud van 0.5 liter en 1 liter.Pluspunten:Inclusief deksel met Ferment Vent-systeem & gewichtVaatwasbestendigMakkelijk in gebruikMinpunt:Misschien ben je op zoek naar een ander formaatDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 34,99*
Stamper, Beukenhout - GEFU|NATIVO
Stamper, Beukenhout - GEFU|NATIVOOm de groenten die je wilt fermenteren goed aan te stampen, gebruik je de stamper uit de NATIVO-serie van GEFU. Het formaat van de stamper zorgt ervoor dat je stevig kunt stoten. Daarnaast is deze ideaal voor de fermentatieglazen uit de NATIVO-serie. Verder kan je de stamper ook gebruiken als cocktailstamper. Na gebruik reinig je de stamper eenvoudig met de hand!Pluspunten:Ligt stevig in de handKan ook gebruikt worden als cocktailstamperIdeaal voor de fermentatieglazen uit de NATIVO-serieMinpunt:Niet vaatwasbestendigDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 14,99*
Tang, RVS - GEFU|NATIVO
Tang, RVS - GEFU|NATIVOOm het gewicht in de fermentatiepot of de gefermenteerde groenten veilig te plaatsen en te verwijderen, gebruik je deze tang uit de NATIVO-serie van GEFU. Deze tang heeft een lengte van 25 cm, waardoor deze goed in de potten gebruikt kunnen worden. Dankzij het gekartelde binnenoppervlak pak je de groenten en het gewicht stevig vast, waardoor je extra fijn kunt werken. Daarnaast kan je de tang ook gebruiken als bijvoorbeeld ijsblokjestang. Na gebruik reinig je deze eenvoudig in de vaatwasser.Pluspunten:Makkelijk te gebruikenPakt de groenten stevig vastVaatwasbestendigMinpunt:Wij hebben nog geen minpunten kunnen vinden. Jij wel?Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 14,99*
Fermentatieglas, 0.5 L - GEFU|NATIVO
Fermentatieglas, 0.5 L - GEFU|NATIVOWil je zuurkool of ingemaakte wortelen maken via fermentatie? Dan gebruik je het fermentatieglas van 0.5 liter uit de NATIVO-serie van GEFU. Het glas, het deksel met Ferment Vent-systeem en het gewicht zorgen ervoor dat fermenteren voor jou een eitje is! Het deksel heeft een open klep welke geschikt is voor tijdens het fermentatieproces, maar deze kan ook gesloten worden voor het geurloos bewaren. Wil je het glas na gebruik reinigen? Dan kan dit veilig en eenvoudig in de vaatwasser. Ben je op zoek naar een ander formaat? Het glas is ook te bestellen met een inhoud van 1 liter en 1.5 liter.Pluspunten:Inclusief deksel met Ferment Vent-systeem & gewichtVaatwasbestendigMakkelijk in gebruikMinpunt:Misschien ben je op zoek naar een ander formaatDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 22,99*
Tang voor potten - GEFU|LIFT UP
Tang voor potten - GEFU|LIFT UPPotten die heet worden tijdens het inmaken en inkoken? Dankzij deze tang voor potten uit de LIFT UP-serie van GEFU brand je jouw vingers niet meer aan deze hete potten! De tang heeft een ergonomisch handvat, welke comfortabel in de hand ligt. De tang heeft verder een anti-slip uiteinde, welke de potten stevig vast kan houden, waardoor je deze eenvoudig verplaatst. De tang is verder geschikt voor potten met een diameter van 4 tot en met 16 cm en is hittebestendig tot 170 °C.Pluspunten:Ligt comfortabel in de handAnti-slip uiteindeHittebestendig tot 170 °CMinpunt:Niet geschikt voor potten met een diameter kleiner dan 4 en groter dan 16 cmDuitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

€ 14,99*