Aardappelstamper - GEFU|TIMBRA

€ 19,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664132503
Productinformatie "Aardappelstamper - GEFU|TIMBRA"

Aardappelstamper - GEFU|TIMBRA

Voor de lekkerste aardappelpuree of een ouderwetse stamppot gebruik je de aardappelstamper uit de TIMBRA-serie van GEFU. De compacte aardappelstamper is makkelijk te gebruiken en helpt je met alle gemak de aardappelen te veranderen in romige puree. De gaatjes in de stamper zijn nauwkeurig geperforeerd, waardoor je nog makkelijker de puree stampt. Verder beschikt de stamper over een handvat wat comfortabel in de hand ligt voor een fijne werking en zorgt het ononderbroken materiaal voor nog meer stabiliteit tijdens het stampen. Na gebruik reinig je de aardappelstamper eenvoudig in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Ligt comfortabel in de hand
  • Extra stabiel door ononderbroken materiaal
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Misschien zoek je een stamper met een omhoogstaand handvat


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.