Afwasborstel - GEFU|SWIFT

€ 11,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292580
Productinformatie "Afwasborstel - GEFU|SWIFT"

Afwasborstel - GEFU|SWIFT

Na het koken al jouw pannen en servies weer schoon krijgen? Dan gebruik je de afwasborstel uit de SWIFT-serie van GEFU! Dankzij het ergonomische handvat en de schuine kop, kan je makkelijk kracht zetten op de vaat en krijg je het in een handomdraai schoon. Daarnaast beschikt de borstel over een speciale borstelrand tegen hardnekkig vuil. Na gebruik kan je de borstel makkelijk ophangen aan het ophangoog.


Pluspunten:

  • Speciale borstelrand tegen hardnekkig vuil
  • Schuine borstelkop
  • Ergonomisch handvat


Minpunt:

  • Wij hebben nog geen minpunten kunnen ontdekken. Jij wel?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Buigzaam: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof
Plaatsing: Hangend
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.