Afwasborstel met afwasmiddeldispenser - GEFU|SWIFT

€ 11,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292559
Productinformatie "Afwasborstel met afwasmiddeldispenser - GEFU|SWIFT"

Afwasborstel met afwasmiddeldispenser - GEFU|SWIFT

Afwassen met alle gemakken doe je met de afwasborstel met afwasmiddeldispenser uit de SWIFT-serie van GEFU! De afwasborstel heeft een afwasmiddeldispenser, waar je 50 milliliter afwasmiddel in kwijt kunt. Met één druk op de knop gebruik je de dispenser en krijg je het afwasmiddel op de borstel. Dit dispenser vul je eenvoudig mee met de schroefdop en dankzij het doorzichtige dispenser zie je in één keer hoeveel afwasmiddel je nog hebt. Dankzij de sterke nylon borstel reinig je met alle gemak al jouw pannen en servies.


Pluspunten:

  • Sterke nylon borstel
  • Afwasmiddeldispenser makkelijk te gebruiken
  • Doorzichtig dispenser


Minpunt:

  • Borstel heeft geen steel

 
Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Buigzaam: Nee
Diameter in cm: 6.0
Garantie: 5 jaar
Materiaal: Kunststof,RVS
Plaatsing: Vrijstaand
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Wegwerp: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.