Au Bain-Marie Pan – Gefu | Melto

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664143707
Productinformatie "Au Bain-Marie Pan – Gefu | Melto"

Au Bain-Marie Pan – Gefu | Melto

Voor alle liefhebbers van au bain-marie is deze pan van Gefu uit de serie Melto natuurlijk onmisbaar in de keuken. Deze au bain-marie pan is ideaal voor het smelten van chocolade of boter. De pan beschikt over twee handige schenktuiten om gemakkelijk over te kunnen schenken. Dankzij de extra lange greep kan de pan geheel veilig over andere pannen worden geschoven. Deze pan is geschikt voor standaard pannen met een afmeting tot diameter 20 cm. Ook is de pan voorzien van een vlakke bodem welke zorgt voor stabiliteit. De pan heeft een inhoud van 300 ml en is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De pan heeft een afmeting van lengte 30 cm, breedte 14 cm en hoogte 6 cm. Na gebruik kan deze eenvoudig worden schoongemaakt in de vaatwasmachine.

Pluspunten:

  • Vaatwasmachinebestendig
  • Beschikt over twee handige schenktuiten
  • Geschikt voor links- en rechtshandigen

Minpunt:

  • Niet geschikt om in te bakken

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef-kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.