Bakspatel, Siliconen - Gefu | Primeline

€ 24,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950019707484
Productinformatie "Bakspatel, Siliconen - Gefu | Primeline"

Bakspatel, Siliconen - Gefu | Primeline

Deze bakspatel met gebogen vorm uit de Primeline serie van Gefu is perfect voor het leeg maken van pannen of het omscheppen van voedsel in de pan. Door middel van het siliconen beschadig je de pan niet en is deze zeer praktisch in gebruik. De spatel is hittebestendig tot maar liefst 250 graden.

Pluspunten:

  • Met flexibel antikleefoppervlak
  • Ergonomisch gevormd handvat
  • Ideaal voor gebruik in gecoate pannen


Minpunt:

  • Alhoewel de spatel hittebestendig is tot 250 graden, raden wij niet aan de spatel continu in de pan te laten

De Primeline serie van Gefu blinkt uit in een hoogwaardige kwaliteit RVS met een fraai afgewerkt strak design. Dit maakt de serie ideaal voor de kookfanaten die op willen vallen in de keuken, maar ook nog eens met plezier willen werken. Met de Primeline serie ben je verzekerd van een schitterende kwaliteit tegen een mooie prijs. Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Materiaal: ABS,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.