Barbecue Handschoenen, Leer - Gefu | BBQ

€ 29,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895293
Productinformatie "Barbecue Handschoenen, Leer - Gefu | BBQ"

Barbecue Handschoenen, Leer van Gefu

Barbecueën kan erg warm worden en dus is het belangrijk om je handen en je armen goed te beschermen. En dit doe je natuurlijk met de barbecue handschoenen van Gefu! De handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suéde leer en hebben een voering van 60% katoen en 40% polyester waardoor ze hittebestendig zijn tot 350°C. Verder zijn de handschoenen extra lang en hebben ze een universele maat. Dankzij de handige ophanglus, zijn de handschoenen na gebruik eenvoudig op te bergen. De handschoenen zijn eventueel schoon te maken met een zachte borstel.

Pluspunten:

  • 100% suédeleer met een voering van katoen en polyester
  • Hittebestendig tot 350°C
  • Voorzien van ophanglus

Minpunt:

  • Niet geschikt om te wassen

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
Drukregelaar: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: Katoen,Leer,Polyester
Met soft-close: Nee
Serie: BBQ

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.