Barbecue Mand - Gefu | BBQ

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895255
Productinformatie "Barbecue Mand - Gefu | BBQ"

Barbecue Mand van Gefu

De handige RVS BBQ mand van Gefu geeft je de meest ingenieuze oplossing wanneer je opzoek bent naar meer afwisseling op de barbecue. Klap de mand open en vul hem met de meest lekkere ingrediënten voor kebabs en groentespiesen en klik hem dicht met de handige sluiting. Hierdoor is hij niet alleen moeiteloos te draaien, maar creëer je ook een gelijkmatig kookproces zodat alles perfect gegaard wordt. De ergonomische handgreep is gemaakt van kunststof en maakt het barbecueën extra makkelijk. Na gebruik kan de mand worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Makkelijk open en dicht te klappen
  • Gelijkmatige garing
  • Geschikt voor iedere barbecue

Minpunt:

  • De handgreep is niet bestand tegen de directe hitte van de barbecue

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Drukregelaar: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: BBQ

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.