Barbecue Pan - Gefu | BBQ

€ 14,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664894821
Productinformatie "Barbecue Pan - Gefu | BBQ"

Barbecue Pan van Gefu

Maak de meest smakelijke gerechten van de barbecue met de RVS BBQ pan van Gefu. Knapperig gegrilde groente, lekkere garnalen of andere lekkernijen worden perfect gebakken op iedere gewenste barbecue. De kunststof handgreep kan gemakkelijk verwijderd en weer vastgehaakt worden om de pan makkelijk van de barbecue te kunnen halen. Met de bijgeleverde kunststof spatel en geïntegreerde schenktuit maak je het serveren extra makkelijk. Na gebruik kan hij worden schoongemaakt in de vaatwasser. Klap de handgreep naar binnen voor extra ruimtebesparing bij het opbergen.

Pluspunten:

  • Handgreep is verwijderbaar en inklapbaar
  • Geschikt voor alle soorten barbecues
  • Met spatel en schenktuit

Minpunt:

  • De handgreep is niet bestand tegen de directe hitte van de barbecue

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Drukregelaar: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: BBQ

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.