Barbecue Visklem - Gefu | BBQ

€ 17,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895262
Productinformatie "Barbecue Visklem - Gefu | BBQ"

Barbecue Visklem van Gefu

Met de BBQ visklem bereid je vis als een echte professional en zorg je ervoor dat niets de pure smaak van de vis in de weg staat. De klem is gemakkelijk open en dicht te klappen waardoor hij moeiteloos te vullen en te draaien is. Het resultaat? De vis gaart gelijkmatiger en zal minder snel verbranden. Dankzij zijn ruime lengte van 26.5 cm is de klem groot genoeg voor een hele vis. De RVS klem is voorzien van een veilige sluiting en een ergonomische kunststof handgreep en kan na gebruik worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Eenvoudig te openen en te sluiten
  • Gelijkmatig kookproces
  • Ruimte voor een hele vis

Minpunt:

  • De handgreep is niet geschikt voor de directe hitte van de barbecue

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Drukregelaar: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: BBQ

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.