Brander / Torch 'Fuego' - Gefu

€ 44,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950004227447
Productinformatie "Brander / Torch 'Fuego' - Gefu"

Fuego brander / torch van Gefu voor het karameliseren, bruinen of gratineren.

Een lekkere crème Brûleé? Of een gerecht net even afmaken met wat gesmolten kaas? Een gasbrander is dan zo gepakt.  Deze  keukenbrander heeft een maximale vlamtemperatuur van 1300 graden en is traploos te regelen. De brander kan ook tot maximaal een uur achter elkaar gebruikt worden. Verder heeft hij een handige staander zodat de brander stevig kan worden neergezet. Voor de veiligheid is deze creme brulee brander voorzien van een kinderbeveiliging.

Let Op! De brander wordt leeg geleverd en dient voor gebruik te worden gevuld met een bus aanstekergas. Deze zijn in de webshop of winkel te koop.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zwart
Materiaal: RVS
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.