Burgerring Barbecue - Gefu

€ 7,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664893619
Productinformatie "Burgerring Barbecue - Gefu"

Burgerring Barbecue van het merk Gefu.
Deze burgerring zorgt ervoor dat u de perfecte hamburger broodjes op de barbecue kunt bereiden! Ideaal te combineren met de hamburgerpers SPARK van GEFU. Daarnaast is deze ring natuurlijk ook te gebruiken om andere voor- en/of bijgerechten mee te maken.

Pluspunten:

  • Perfecte vorm Kan in de vaatwasser 
  • Te gebruiken in combinatie met standaard formaat burgers

Minpunt:

  • Gebruik handschoenen want de houder kan heel warm worden.

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.