Citruspers, Handpers - Gefu | LEMON PRO

€ 39,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950030472323
Productinformatie "Citruspers, Handpers - Gefu | LEMON PRO"

Lemon Pro Citruspers, Handpers van Gefu

Met de Lemon Pro citruspers heb je perfect geperst sap in een handomdraai. Dankzij het ingenieuze inversiemechanisme van de pers, druk je het vruchtvlees eenvoudig binnenstebuiten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat er geen druppel achter zal blijven. En dat allemaal zonder contact met de bittere schil. Vergeet vooral niet om de praktische, afneembare opvangbak eronder te zetten om al het sap op te kunnen vangen. De pers is voorzien van een ergonomische handgreep en is te gebruiken voor zowel sinaasappels, citroenen en limoenen of voor citrusvruchten met een diameter van maximaal 8.4 cm. Multifunctioneel dus! Na gebruik is hij eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Geschikt voor diverse soorten citrusvruchten
  • Inversiemechanisme
  • Inclusief afneembare opvangbak

Minpunt:

  • Niet ophangbaar

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Diameter in cm: 9.5
Garantie: 20 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: Lemon Pro
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.