Citruspers Lemon, RVS - Gefu

€ 30,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950013020626
Productinformatie "Citruspers Lemon, RVS - Gefu"

Citruspers Lemon, RVS - Gefu

Wie gezond leeft denkt aan zijn vitamientjes. Of dit nu een stukje fruit voor onderweg is of een heerlijk vers geperst sapje tijdens het ontbijt of de lunch. Met de citruspers van GEFU is het persen van citrusvruchten een fluitje van een cent. De pitten en het pulp worden opgevangen in de zeef en het sap wordt opgevangen in het reservoir van 0,25l. Dit is voldoende voor een gemiddeld drinkglas. Door middel van de handige schenktuit giet je het sap van frisse sinaasappels, citroenen of limoenen zo in het glas.

Pluspunten:

  • Hoogwaardige kwaliteit RVS
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Inclusief handige schenktuit voor gelijkmatig schenken

Minpunt:

  • Niet geschikt voor grote hoeveelheden

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is GEFU specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt GEFU niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met GEFU gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Materiaal: RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.