Decoratielepels, Set van 2 - GEFU|KULINARI

€ 5,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664143318
Productinformatie "Decoratielepels, Set van 2 - GEFU|KULINARI"

Decoratielepels, Set van 2 - GEFU|KULINARI

Naast lekker moet jouw gerecht of dessert natuurlijk ook mooi zijn. Wil je chocoladesaus naast jouw dessert of wasabi naast de sushi op een mooie manier presenteren? Dan gebruik je de decoratielepels uit de KULINARI-serie van GEFU. Deze set bestaat uit twee decoratielepels: een grote decoratielepel van 20 cm en een kleine decoratielepel van 18 cm. Of je nu stippen, golven of letters rond het eten wilt toveren, je doet het met deze lepels! Je doet de saus gewoon op de lepel, plaatst de punt van de lepel op het bord en maakt de mooiste creaties! Door de spitse punt maak je eenvoudig alle precieze lijnen en patronen. Verder ligt het handvat comfortabel in de hand, waardoor je makkelijk kunt werken. Na gebruik reinig je de lepels eenvoudig met de hand!


Pluspunten:

  • Ligt comfortabel in de hand
  • Makkelijk te gebruiken
  • Fraai design


Minpunt:

  • Niet vaatwasbestendig

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.