Deegschraper, 2-delig - GEFU|DUTTO

€ 13,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664145916
Productinformatie "Deegschraper, 2-delig - GEFU|DUTTO"

Deegschraper, 2-delig - GEFU|DUTTO

Koken en bakken wordt een feestje met de deegschraper uit de DUTTO-serie van GEFU! De deegschraper bestaat uit twee delen. De deegsnijder zorgt ervoor dat je met gemak al het deeg gelijkmatig verdeelt. Om alles nog makkelijker te maken, heeft deze ook nog een meetschaal in cm en inch en een omrekentabel in Cup, TBSP, TSP, FL.OZ & ML op de deegsnijder. Met de deegschraper is het mengen en overscheppen van deeg een eitje en schraap je ook eenvoudig de laatste restjes deeg uit de deegkom! Doordat de twee delen in elkaar te schuiven zijn, bespaar je veel ruimte bij het opruimen. Na gebruik reinig je de deegschraper eenvoudig in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • In elkaar op te bergen
  • Inclusief meetschaal & omrekentabel
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Wij hebben nog geen minpunten kunnen vinden. Jij wel?

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 2
BPA-vrij: Ja
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.