Digitale Keukenweegschaal - Gefu | PREZISO

Productnummer: 4006664164306
Productinformatie "Digitale Keukenweegschaal - Gefu | PREZISO"

Preziso Digitale Keukenweegschaal van Gefu

Deze multifunctionele Preziso weegschaal van Gefu doet zijn naam eer aan dankzij zijn hoge draagvermogen van 3 kg en zijn grote nauwkeurigheid. Met een minimum gewicht van 1 gram en een schaalverdeling in stappen van 0,1 gram geeft hij je metingen met hoge precisie. De weegschaal is voorzien van een ruim oppervlak waardoor het LED display makkelijk is af te lezen. Verder heeft de weegschaal een handmatige weegfunctie, een tarrafunctie, een timer tot 19:59 en een barista functie met handmatige tijd- en weegmodus. Ook is de weegschaal in te stellen in de meeteenheden gr en oz. De weegschaal wordt geleverd met twee 1,5 V AAA batterijen.

Pluspunten:

  • Draagvermogen van 1 gram tot 3 kg
  • Ruim oppervlak
  • LED display

Minpunt:

  • Wij hebben er nog geen kunnen vinden, jij wel?

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: Preziso
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.