Digitale Thermometer Punto - Gefu

€ 34,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950012220225
Productinformatie "Digitale Thermometer Punto - Gefu"

Digitale Thermometer Punto – Gefu

Timing and temperature is everything. Het is een uitspraak die in menig sterrenkeuken minimaal 5x per dag voorbij komt. En dat timing en de temperatuur alles zijn kan je zelf bepalen met behulp van deze digitale thermometer van Gefu met touchscreen. De thermometer is programmeerbaar met vooraf ingestelde temperaturen voor lam, rundvlees, varkensvlees, vis, kalfsvlees, kip, kalkoen en hamburger. De timer gaat af als het vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt. Maar uiteraard kan je de timer ook zelf instellen op temperatuur met een maximum meetbereik van 250 graden Celsius. De timer beschikt over een alarmfunctie en is instelbaar tot een maximum van 99 minuten en 59 seconden.

Pluspunten:

  • Voor grill, oven en fornuis
  • Touchscreen bediening
  • Beschikt over een handig menu met vooraf geprogrammeerde temperatuur instellingen
  • Meet ook in Fahrenheit

Minpunt:

  • Het display is niet ovenbestendig Duitse degelijkheid met een designvolle twist!

Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Geschikt voor warmtebron: N.v.t.
Kleur: Zilver
Materiaal: ABS,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Werkt op batterijen: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.