Digitale timer - GEFU|SAFE

€ 18,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664123358
Productinformatie "Digitale timer - GEFU|SAFE"

Digitale timer - GEFU|SAFE

Timing is everything! En daarom gebruik je deze 3-in-1 digitale timer uit de SAFE-serie van GEFU. Deze timer is een klok, wekker en timer in één. Om een timer in te stellen, draai je gewoon aan de 'kluisknop', alsof je een kluis opent. De tijd en een wekker instellen doe je gewoon met één druk op de knop! Als je de timer niet gebruikt, is de tijd te zien en fungeert deze dus als klok. Verder heeft de timer een magnetische achterkant, waardoor je deze makkelijk ophangt.


Pluspunten:

  • Makkelijk te bedienen
  • Magnetisch
  • Fungeert als klok, timer en wekker


Minpunt:

  • Door magnetische achterkant niet overal op te hangen


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Diameter in cm: 9.5
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof
Ophangwijze: Magneet
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.