Dressing Shaker - GEFU|MIX

€ 16,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664144919
Productinformatie "Dressing Shaker - GEFU|MIX"

Dressing Shaker - GEFU|MIX

De lekkerste dressing maak je natuurlijk zelf. Met de dressing shaker uit de MIX-serie van GEFU maak je de beste dressings voor jouw salade in een handomdraai! Om jou hiermee op weg te helpen ontvang je bij deze dressing shaker de recepten voor roomdressing, oosterse dressing en balsamico vinaigrette in het Engels, Frans en Duits. De topgarde in het deksel zorgt ervoor dat je een homogene dressing krijgt. Met een inhoud van 0.35 liter heb je genoeg dressing voor jouw heerlijke salade! Na gebruik reinig je de shaker eenvoudig in de vaatwasser!


Pluspunten:

  • Garde zorgt voor homogene dressing
  • Inclusief recepten
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Recepten zijn niet in het Nederlands

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Diameter in cm: 6.7
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Transparant,Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Glas,Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.