Elektrische koffiemolen - GEFU|POLVE

€ 79,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664163330
Productinformatie "Elektrische koffiemolen - GEFU|POLVE"

Elektrische koffiemolen - GEFU|POLVE

De lekkerste koffie maak je met de elektrische koffiemolen uit de POLVE-serie van GEFU. De molen werkt eenvoudig. Je plaatst jouw favoriete bonen in het reservoir, stelt de juiste grofheid in en drukt op de knop. Vervolgens kan je jouw koffie uit de opvangbak halen in de juiste, ingestelde grofheid. Je hebt ruimte voor 70 gram koffiebonen in het reservoir. De interne opvangbak biedt ruimte voor genoeg koffie voor 3 kopjes, maar de externe opvangbak zorgt ervoor dat je meer dan genoeg koffie voor 10 kopjes kunt malen. Is de koffiemolen leeg? Deze is eenvoudig met een USB-kabel op te laden!


Pluspunten:

  • Grofheid makkelijk in te stellen
  • Op te laden met een USB-kabel
  • Makkelijk te gebruiken


Minpunt:

  • Niet vaatwasbestendig


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Grijs,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Materiaal deksel: Kunststof
Type bediening: Knop
Vaatwasmachine bestendig: Nee
Wegwerp: Nee
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.