Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|GIVA

€ 27,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664346191
Productinformatie "Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|GIVA"

Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|GIVA

Jouw gerecht is niet compleet zonder de perfecte dosering zout of peper! Met de elektrische peper- of zoutmolen uit de GIVA-serie van GEFU breng je dit eenvoudig en in stijl aan! Je stelt de traploos verstelbare maalwerk eenvoudig in en kantelt de molen, waarna het malen direct start dankzij de zwaartekracht. Dankzij het keramische maalwerk kan de molen gebruikt worden voor zowel peper als zout. Verder zorgt het LED-lampje ervoor dat je precies ziet waar en hoeveel je maalt! De molen werkt met 6 AAA-batterijen (inbegrepen) en heeft een voorraadreservoir voor 80 gram peperkorrels of 150 gram zout!


Pluspunten:

  • Geschikt voor zowel zout als peper
  • Traploos verstelbaar van fijn naar grof
  • Makkelijk te gebruiken


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een molen die niet op batterijen werkt


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Diameter in cm: 6.3
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.