Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|VELO

€ 44,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664346177
Productinformatie "Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|VELO"

Elektrische peper- of zoutmolen - GEFU|VELO

Met de elektrische peper- of zoutmolen uit de VELO-serie van GEFU breng je jouw gerecht met één beweging op de knop op smaak. Je stelt de molen in en kantelt deze en vervolgens krijg je de gewenste peper of zout. Doordat de molen een keramisch maalwerk heeft, is deze voor zowel zout als peper te gebruiken. De accu van de molen is makkelijk via een USB-kabel op te laden en het LED-licht zorgt er voor dat je perfect ziet hoeveel zout of peper je maalt. Daarnaast beschikt de peper- of zoutmolen over een reservoir voor 80 gram peperkorrels of 150 gram zout.


Pluspunten:

  • Te bedienen door kantelen
  • Geschikt voor zowel zout als peper
  • Op te laden met een USB-kabel


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een andere molen?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Diameter in cm: 6.4
Garantie: 5 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Aluminium,Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.