Fermentatieglas, 1.5 L - GEFU|NATIVO

€ 34,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664158114
Productinformatie "Fermentatieglas, 1.5 L - GEFU|NATIVO"

Fermentatieglas, 1.5 L - GEFU|NATIVO

Wil je zuurkool of ingemaakte wortelen maken via fermentatie? Dan gebruik je het fermentatieglas van 1.5 liter uit de NATIVO-serie van GEFU. Het glas, het deksel met Ferment Vent-systeem en het gewicht zorgen ervoor dat fermenteren voor jou een eitje is! Het deksel heeft een open klep welke geschikt is voor tijdens het fermentatieproces, maar deze kan ook gesloten worden voor het geurloos bewaren. Wil je het glas na gebruik reinigen? Dan kan dit veilig en eenvoudig in de vaatwasser. Ben je op zoek naar een ander formaat? Het glas is ook te bestellen met een inhoud van 0.5 liter en 1 liter.

Pluspunten:

  • Inclusief deksel met Ferment Vent-systeem & gewicht
  • Vaatwasbestendig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een ander formaat

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Diameter in cm: 12.0
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Glas,Kunststof
Materiaal deksel: Kunststof
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.