Fermentatieset, Set van 4 - GEFU|NATIVO

€ 57,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664158008
Productinformatie "Fermentatieset, Set van 4 - GEFU|NATIVO"

Fermantatieset, Set van 4 - GEFU|NATIVO

Fermenteren kun je leren! En met de fermentatieset van de NATIVO-set van GEFU is het een fluitje van een set. De set bestaat uit een fermentatieglas van 1 liter, een gewicht, een stamper en een tang. Daarnaast ontvang je een receptenboekje. Fermenteren zorgt ervoor dat je de kleur, smaak en houdbaarheid van de inhoud kunt veranderen. Zo maak je zuurkool van witte kool, maar ook andere groenten zijn te fermenteren, zoals bijvoorbeeld wortelen.

De groenten kun je raspen of in reepjes snijden. Deze doe je in een grote slakom en kneed je met 2% zout op basis van het totale gewicht. Deze groenten doe je in het fermentatieglas en druk deze goed aan met de stamper en zorg dat de groenten zijn ondergedompeld in het eigen vocht. Hierboven plaats je een blad van de groenten, die ook ondergedompeld moet zijn. Vervolgens pak je het gewicht en legt deze op het blad. Sluit de pot goed af en zet deze voor 3 weken op een plek met een temperatuur tussen 18 en 21°C. Na drie weken kun je de groenten uit de pot halen! Na gebruik reinig je de hele set (met uitzondering van de stamper) in de vaatwasser!


Pluspunten:

  • Luchtdicht
  • Inclusief receptenboekje
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Stamper is niet vaatwasbestendig


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 4
BPA-vrij: Ja
Diameter in cm: 12.0
Garantie: 5 jaar
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal deksel: Kunststof
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.