Flessenopener Primeline, RVS - Gefu

€ 15,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292191
Productinformatie "Flessenopener Primeline, RVS - Gefu"

Flessenopener Primeline, RVS – Gefu

Deze flessenopener heeft een mooi design en is geschikt voor het openen van kroonkurken. Mocht je een heerlijke bierproeverij met vrienden gaan doen, dan heb je deze flessenopener nodig. Proost! Mocht er toch een beetje geknoeid worden, dan kan de flessenopener na gebruik eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Hoogwaardig materiaal
  • Prettig in gebruik
  • Kan na gebruik in de vaatwasser
  • Te combineren met de andere producten van Gefu

Minpunt:

  • Drink met mate!

Het merk Gefu is 75 jaar geleden begonnen in Eslohe in Sauerland, Duitsland. Vanaf het begin heeft Gefu zich steeds verder ontwikkeld. Vandaag de dag bieden zij exclusieve en praktische designobjecten voor in iedere keuken!

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Soort opener: Flessenopener
Type opener: Flesopener
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.