Fruit en groentesnijder – Gefu | Tricut

€ 47,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895217
Productinformatie "Fruit en groentesnijder – Gefu | Tricut"

Fruit- en groentesnijder – Gefu | Tricut

De fruit- en groentesnijder van Gefu uit de serie Tricut tovert al jouw groente en fruit moeiteloos in blokjes, achtsten of pennen. De fruit- en groentesnijder beschikt over drie praktische snij-inzetstukken welke zijn voorzien van superscherpe mesjes waardoor deze ook perfect is voor het snijden van dunne en dikke friet. De snijder is erg gemakkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is groente of fruit, tot een diameter van 9 cm, door een van de superscherpe inzetstukken naar beneden te duwen. De snijder is demonteerbaar zodat deze eenvoudig kan worden gereinigd. Ook zit er een reinigingskam bij zodat deze nog gemakkelijker kan worden gereinigd. De snijder is voorzien van gecoate voeten waardoor deze niet zal uitglijden tijdens gebruik. Ook is de snijder voorzien van een ergonomisch opzetstuk inclusief aangepaste stoter. De fruit- en groentesnijder heeft een afmeting van lengte 14.4 cm, breedte 14.4 cm en hoogte 16.6 cm en het opvang reservoir heeft een inhoud van 800 ml. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig behalve het onderstel.

Pluspunten:

  • Inclusief reinigingskam
  • Demonteerbaar voor eenvoudige reiniging
  • Beschikt over drie praktische snij-inzetstukken

Minpunt:

  • Het onderstel is niet vaatwasmachinebestendig

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef-kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Materiaal deksel: Kunststof
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen