Garde met bolletjes - GEFU|PRIMELINE

€ 28,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292399
Productinformatie "Garde met bolletjes - GEFU|PRIMELINE"

Bolletjesgarde - GEFU|PRIMELINE

Een lekker sausje kloppen of liever beslag voor ouderwetse pannenkoeken maken? Dan heb je de bolletjesgarde uit de PRIMELINE-serie van GEFU nodig! In tegenstelling tot de ouderwetse garde, bestaat deze garde uit draden met bolletjes op het uiteinde. Hierdoor blijft geen saus of beslag aan de garde hangen na het kloppen. Daarnaast zorgt het ontwerp van de bolletjesgarde dat het kloppen een stuk sneller gaat. De bolletjes roteren namelijk snel in de kom tijdens het kloppen en de draden komen ook in de hoeken van de kom. De nylon draden zorgen ervoor dat je deze garde zonder problemen gebruikt op een pan met anti-aanbaklaag. Verder is de garde hittebestendig tot 210 °C. Na gebruik reinig je de garde eenvoudig in de vaatwasser en vervolgens is deze makkelijk op te hangen aan het ophangoog.


Pluspunten:

  • Er blijft niks aan de draden hangen zoals bij een klassieke garde
  • Kan gebruikt worden op een anti-aanbaklaag
  • Ophangbaar


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een klassieke garde?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 20 jaar
Hittebestendig: Ja
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Serie: PRIMELINE
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.