Gevogelteschaar - GEFU|VIGO

€ 22,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664126205
Productinformatie "Gevogelteschaar - GEFU|VIGO"

Gevogelteschaar - GEFU|VIGO

Een heerlijke kip of lekkere kalkoen klaarmaken doe je met de gevogelteschaar uit de VIGO-serie van GEFU! Met de gevogelteschaar met extra scherpe snijvlakken kan je eenvoudig alle soorten gevogelte snijden en opdelen. De schaar heeft een innovatief veermechanisme, waarmee je de schaar veilig en snel kunt gebruiken. Daarnaast heeft de schaar een praktische inkeping voor het snijden van botten. Voor extra veiligheid heeft de schaar een veiligheidsvergrendeling. Na gebruik reinig je de schaar eenvoudig in de vaatwasser!


Pluspunten:

  • Geschikt voor alle soorten gevogelte
  • Inclusief veiligheidsvergrendeling
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Wij hebben nog geen minpunten kunnen vinden. Jij wel?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Anti-slip: Nee
Garantie: 5 jaar
Kleur: Grijs,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.