Gootsteenorganizer - GEFU|SMARTLINE

€ 37,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292542
Productinformatie "Gootsteenorganizer - GEFU|SMARTLINE"

Gootsteenorganizer - GEFU|SMARTLINE

Met de gootsteenorganizer uit de SMARTLINE-serie van GEFU zorg je ervoor dat jouw aanrecht opgeruimd blijft. Deze gootsteenorganizer biedt ruimte voor onder meer jouw spons, schoonmaakdoekje, afwasborstel en zeepdispenser. De organizer heeft daarnaast een druppelsschaal, zodat je het water snel kwijt bent. Dankzij de ventilatiesleuven drogen de afwasaccessoires snel, zodat je deze snel en schoon weer kunt gebruiken. De beugel is daarbij ontwikkelt zodat je de schoonmaakdoekjes kunt ophangen, zodat deze snel drogen! Dankzij de anti-slipvoetjes blijft de gootsteenorganizer stevig op het aanrecht staan!


Pluspunten:

  • Anti-slip
  • Beugel om doekjes op te hangen
  • Ventilatiesleuven, zodat alles snel droogt


Minpunt:

  • Wordt geleverd zonder afwasaccessoires

 
Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 20 jaar
Materiaal: Kunststof,RVS
Plaatsing: Vrijstaand
Serie: Smartline
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.