Granaatappel Ontpitter met Citruspers - Gefu | FRUTI

€ 22,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664144803
Productinformatie "Granaatappel Ontpitter met Citruspers - Gefu | FRUTI"

Fruti Granaatappel Ontpitter met Citruspers van Gefu

Rode vingers en rondvliegende pitjes zijn vanaf nu verleden tijd met de handige Fruti granaatappel ontpitter van Gefu. Plaats een gehalveerde granaatappel op de ontpitter en klop de pitjes er eenvoudig uit zodat ze in de maatbeker eronder vallen. Verwissel de bovenkant van de ontpitter met het citruspers opzetstuk en pers in een handomdraai allerlei citrusvruchten uit. Dankzij de maatbeker van 700 ml en de twee extra citruspers opzetstukken is deze granaatappel ontpitter multifunctioneel. Na gebruik kunnen de onderdelen worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Ideaal voor het ontpitten van granaatappels
  • Met citruspers in twee maten
  • Maatbeker van 700 ml

Minpunt:

  • Niet geschikt voor het persen van granaatappels

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Blauw,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof
Met soft-close: Nee
Serie: Fruti
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.