Grilltang - GEFU|BBQ

€ 19,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664895491
Productinformatie "Grilltang - GEFU|BBQ"

Grilltang - GEFU|BBQ

Veilig jouw heerlijke hamburger omdraaien? Dat doe je met de Grilltang uit de BBQ-serie van GEFU! De grilltang heeft een lengte van 42 cm, waardoor je altijd op een veilige afstand van de barbecue staat. Daarnaast heeft de tang een anti-slip handvat, waardoor je deze extra stevig en comfortabel vast kunt houden. De tang heeft een platte rand, waardoor je etenswaren eenvoudig oppakt. De bovenste punt van de tang is gegolfd waardoor je de etenswaren steviger kunt vastpakken. Daarnaast voert de tang eenvoudig het vet af, waardoor dit vet niet op het bord terecht komt. Daarnaast is de tang eenvoudig te vergrendelen en op te hangen aan het ophangoog als deze niet gebruikt wordt. Heb je genoten van de barbecue? Na de barbecue is de grilltang eenvoudig te reinigen via de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Lang genoeg zodat je op een veilige afstand staat
  • Ligt comfortabel in de hand
  • Vet wordt makkelijk afgevoerd

Minpunt:

  • Neemt veel ruimte in beslag


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Grijs,Zwart
Materiaal: Kunststof,RVS
Serie: BBQ
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.