Groenterasp Asia - Gefu

€ 22,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664504201
Productinformatie "Groenterasp Asia - Gefu"

Groenterasp Asia - Gefu

Heerlijke salades maken moet natuurlijk altijd een feest zijn. Mooie kleuren, mooie smaken en… mooie vormen! Door middel van deze handige handrasp van GEFU creëer je binnen een paar seconden heerlijke plakjes komkommer, wortel of andere plakjes groente en fruit. Maar de handrasp Asia is meer, want aan de andere zijde zit een fijne rasp voor bijvoorbeeld gember en nootmuskaat. Door de hoge kwaliteit van het Japanse staal zijn en blijven de bladen razendscherp en kost het geen enkele moeite jouw groente of fruit tot mooie plakjes of een letterlijk en figuurlijk zeer fijn resultaat te raspen.

Pluspunten:

  • Inclusief beschermkapje voor de vingers
  • Hoge kwaliteit Japans staal
  • Fraai design

Minpunt:

  • Neemt meer ruimte in dan een dunschiller

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is GEFU specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt GEFU niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met GEFU gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Afneembare kom: Nee
Garantie: 5 jaar
Materiaal: Kunststof,RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.