Handrasp, Grof, RVS - GEFU|PRIMELINE

€ 28,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292382
Productinformatie "Handrasp, Grof, RVS - GEFU|PRIMELINE"

Handrasp, Grof, RVS - GEFU|PRIMELINE

Om jouw groenten tot vlokken te raspen, gebruik je de grove handrasp uit de PRIMELINE-serie van GEFU. Deze rasp heeft een raspoppervlak wat naar binnen staat, zodat je deze veilig kunt gebruiken zonder jezelf te snijden. Deze veiligheid wordt versterkt door de anti-slipvoet, waardoor je deze nog veiliger kunt gebruiken. Verder heb je een beschermkap om de rasp mee af te dekken. Het handvat ligt comfortabel in de hand, waardoor je deze extra fijn gebruikt. Na gebruik reinig je de rasp eenvoudig in de vaatwasser en vervolgens hang je deze op aan het ophangoog.


Pluspunten:

  • Extra veilig te gebruiken
  • Vaatwasbestendig
  • Ophangbaar


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een fijne rasp?


Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
BPA-vrij: Ja
Garantie: 20 jaar
Hittebestendig: Nee
Kleur: Zilver,Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Serie: PRIMELINE
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.