Handrasp, Inklapbaar - Gefu | RAFINO

€ 24,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664504904
Productinformatie "Handrasp, Inklapbaar - Gefu | RAFINO"

Rafino Handrasp, Inklapbaar van Gefu

Maak het raspen dubbel zo leuk met de Rafino inklapbare rasp van Gefu! Dankzij de scherpe Diamond Laser Cut messen, rasp je zonder problemen allerlei ingrediënten. Rasp moeiteloos de schil van een citroen of maak mooie krullen en schilfers van Parmezaanse kaas of chocolade. In de geopende stand, kan de rasp gemakkelijk op potten of schalen gelegd worden voor extra gebruiksgemak. Eenmaal ingeklapt, kan hij met praktische antislip voetjes makkelijk worden neergezet voor extra stabiliteit. Klap de rasp in of uit om hem aan te passen aan de gewenste opbergruimte om zoveel mogelijk ruimte te besparen. De rasp is daarnaast ook voorzien van een beschermkapje en een ophangoog. Na gebruik kan de rasp worden schoongemaakt in de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Ergonomische soft touch handgreep
  • Inklapbaar
  • Voorzien van beschermkap en ophangoog

Minpunt:

  • Niet voorzien van een vingerbeschermer

Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Serie: Rafino
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.